• Nederlands
  • Frans

Nieuwe Zummo Z22

Tijdens de Horecava 2017 introduceert Woertman Nederland de Zummo Z22: een compacte en snelle sapcentrifuge in het assortiment van Zummo sinaasappelpersen. Ideaal voor horecagelegenheden waar de vraag naar vers bereide fruit- en groentesappen groot is: de Z22 produceert 2 liter sap per minuut.

De Zummo Z22 heeft een aantal unieke kenmerken. Deze sapcentrifuge heeft een optimale ‘juice fit’. De schraper en het filter zijn zo ontworpen dat het fruit en de groente zorgvuldig gehakt en gecentrifugeerd worden, ook bij gebruik van bladachtige groenten. Het resultaat is smaakvol vers geperst fruit- of groentesap. Ook de reiniging van deze centrifuge is heel eenvoudig: de magnetisch bevestigde mand en andere onderdelen zijn geheel demontabel en dus gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zorgt het geavanceerde materiaal en het nieuwe ontwerp van de behuizing dat de Zummo Z22 in gebruik zeer stil is. En dat is prettig voor zowel de gebruiker als de gast. Kortom, de Zummo Z22 sapcentrifuge bezit dezelfde kenmerkende eigenschappen als de sinaasappelpersen van Zummo: heerlijke smaak, hoog rendement en eenvoudig te reinigen.

 

Zummo Z22 - voorzijde

Logo Sanomat Logo Zummo Logo Vitamix Logo Panasonic