• Nederlands
  • Frans
Header onderhoud

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Onderhoud

Alle apparatuur die wij leveren is vrij eenvoudig zelf te onderhouden door de gebruiksvriendelijkheid van de verschillende apparaten. Ook eventuele kleine storingen zijn goed zelf te verhelpen.

Hulp bij storingen

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor het laten herstellen van storingen. Soms kunnen wij u telefonisch helpen om een storing op te lossen. Als dat niet lukt, dan maken we een afspraak waarbij onze ervaren servicemonteur zo spoedig mogelijk bij u langs komt. Technische problemen worden zo snel mogelijk opgelost waardoor uw apparatuur opnieuw goed functioneert. Dit kenmerkt onze uitstekende service.

Onderhoudscontract: iets voor u?

Wij bieden ook de mogelijkheid om periodiek onderhoud te laten verrichten, op basis van een onderhoudscontract. Het laten uitvoeren van periodiek onderhoud heeft als voordeel dat uw apparaat met regelmaat wordt nagekeken zonder dat u zelf hieraan hoeft te denken. Daarnaast worden mogelijke problemen tijdig gesignaleerd zodat stilstand wordt voorkomen. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw apparaat volledig nagezien en grondig gereinigd en, indien van toepassing, gedesinfecteerd. Daarnaast worden kleine onderdelen zoals pakkingen, kogeltjes, veertje, elastieken en slangen vervangen. Grotere onderdelen zoals filters worden met een vaste frequentie of na een aantal draaiuren vervangen. Indien het apparaat beschikt over een koeling dan wordt ook de condensor gereinigd en tevens wordt gecontroleerd of de koeling correct functioneert. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een onderhoudscontract? Klik hier of neem telefonisch contact met ons op.

OnderhoudOnderhoud Onderhoud
Logo Sanomat Logo Vitamix Logo Panasonic