• Nederlands
  • Frans
Header support

Elke uitdaging heeft een oplossing

Support

Bij kwaliteitsapparatuur hoort ook een goede ondersteuning. Vaak kunt u een storing aan een apparaat zelf verhelpen. Daarom bieden wij u graag eerste hulp bij een storing in de vorm van handleidingen, reinigingsinstructies en instructievideo's. Geeft deze hulp niet de gewenste oplossing? Maak dan een afspraak voor een bezoek door één van onze ervaren servicemonteurs. De hoge kwaliteit en snelheid van onze service maakt het mogelijk dat in 95% van alle gevallen de storing binnen 24 uur daadwerkelijk wordt verholpen.

Zelf een storing oplossen

Eerst proberen om zelf een storing aan uw apparaat te verhelpen? Wij geven u hierbij graag eerste hulp in de vorm van reinigingsinstructies en handleidingen. Of bekijk onze instructievideo’s. Misschien kunt u hiermee zelf de storing oplossen.

Zelf een storing oplossen

Storing melden

Een storing komt altijd ongelegen. Soms kunt u een storing aan uw apparaat zelf oplossen, maar soms heeft u onze hulp nodig. Geef uw storing aan ons door en wij nemen op werkdagen binnen één uur contact met u op. Wij helpen u graag.

Storing melden

Veelgestelde vragen

Bij ons komen allerlei soorten vragen binnen. Veel vragen hebben te maken met keuzes in de aanschaf van apparatuur en onderhoud. Maar ook de vraag of je apparatuur kunt huren komt regelmatig langs. Of de mogelijkheid om een apparaat eerst zelf uit te proberen.

Veelgestelde vragen

Onderhoudscontract aanvragen

Wilt u dat uw apparatuur goed technisch wordt onderhouden? Kies dan voor een onderhoudscontract op maat. U bepaalt zelf de gewenste frequentie van onderhoud dat wordt uitgevoerd door één van onze vakkundige servicemonteurs.

Onderhoudscontract aanvragen

 

Populaire video’s (dagelijks onderhoud)

Hoe reinig je het motorgedeelte en de geluidsisolerende kap van een Vitamix blender?

Hoe vervang je de koppeling van een Vitamix blender?

Hoe reinig je een Vitamix mengbeker?

Water bij de pomp doen en controle van de dopmoeren indien Sanomat slagroomautomaat niet aanzuigt

Meer videos
Logo Sanomat Logo Vitamix Logo Panasonic